Kale le Nora

Lorrdianilainen scoundrel

Description:

Kale le Nora on lorrdianilainen yrittäjähenkinen ja avaramoraalinen avaruusmatkailija, jonka midichloriani-luku on elolliseksi harvinaisen pieni. Tästä syystä Kalea on vaikea havaita Voiman avulla ja hän kykenee piiloutumaan tehokkaasti jopa jediritareilta. Kale on ainakin joiltain osin Varjokomentajan kätyri ja osa tämän verkostoa, mutta tekee myös omaa bisnestään, diilaa muunmuassa mandaloorivarusteita.

Kalen suullinen kommunikointityyli on hyvin vittuileva ja kiroileva. Kovan kuoren alla Kalessa kuitenkin asuu pieni pörröinen ihannejedi. Kale on yllättävän hyvä vauvojen kanssa, eikä sano näiden hentojen ihmistaimien kuullen mitään sopimatonta. Lorrdialaisena Kale puhuu paitsi yleisimpiä kieliä, myös natiivina lorrdialaisten kineettistä kieltä.

Kale tapasi jediritari Stasel Kasen kun Varjokomentaja värväsi Kalen aluksen Staselin avuksi tämän etsiessään kadonnutta padawaniaan Vrakos Gharaita Tatooinelta. Kale pelasti Staselin hengen tämän jouduttua tuskenien myrkkypiikkikuoppa-ansaan kesken Shmi Skywalkerin pelastusoperaation.

Kuvareferenssiä:
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20080930162152/swfanon/images/3/3f/Durrah.jpg
(Toki ehkä ruskeammat hiukset jottei vain sekoitu Ryanniin?)

Bio:

Kale le Nora

Jedihimmeli MuadMouse m1hka